Accidente ciudate pe drumurile din Gorj

Mai multe accidente neobişnuite au avut loc luni pe raza judeţului Gorj. Un accident mortal a avut loc la Hurezani, unde un bărbat de 79 de ani a murit după ce a intrat cu căruţa într-un gard din lemn. Şi la Scoarţa au avut loc două accidente. O tamponare s-a lăsat cu un rănit, dar câteva ore mai târziu, un pieton dădea cioburile la o parte de pe carosabil şi a fost la rândul lui lovit de maşină.

Un căruţaş din Hurezani a murit luni seara. Bărbatul de 79 de ani, în timp ce conducea un atelaj cu tracţiune animală, pe D.N. 67 B, în localitate, din direcţia Logreşti în direcţia Hurezani, a pierdut controlul atelajului care a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un gard confecţionat din lemn. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului atelajului. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Elevă lovită de maşină la Fărcăşeşti

Tot luni după-amiază, pe DJ 674, în comuna Fărcăşeşti, a avut loc un accident rutier soldat cu victime. Poliţiştii au stabilit faptul că P.I., de 42 ani, din comuna Fărcăşeşti, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 674 – în comuna Fărcăşeşti, judeţul Gorj, din direcţia Turceni în direcţia Rovinari, a acroşat o minoră în vârstă de 16 ani, din comuna Urdari, judeţul Gorj, care a traversat strada fără să se asigure. În urma impactului a rezultat accidentarea minorei V.L.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Două accidente la Scoarţa

Luni seara, după ora 19.30, a avut loc un accident de circulaţie pe D.N. 67, în comuna Scoarţa. M.I., de 52 ani, din Târgu-Jiu, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe D.N. 67, în comuna Scoarţa, nu s-a asigurat la plecarea de pe loc şi a efectuat manevra de întoarcere spre Târgu-Jiu, intrând în coliziune cu un altautoturism condus de C.I.D., de 30 ani, din comuna Băleşti, judeţul Gorj, din direcţia Târgu-Jiu în direcţia Scoarţa. În urma impactului a rezultat accidentarea lui C.C.F., de 28 ani, din comuna Băleşti, pasager în cel de-al doilea autoturism.

Două ore mai târziu, în aceeaşi zonă, s-a produs un alt accident de circulaţie. T.I., de 57 ani, din municipiul Lupeni, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 67, în comuna Scoarţa, a accidentat pe B.C., de 32 ani, din localitate, care se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă. În urma impactului a rezultat accidentarea pietonului. Acesta a refuzat să fie transportat cu ambulanţa la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Martori prezenţi la faţa locului susţin că pietonul dădea la o parte cioburile rămase pe asfalt de la accidentul care avusese loc cu câteva ore mai devreme.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: