Accidente cu pietoni beţi

Duminică, 20 noiembrie a.c., au fost înregistrate 2 accidente de circulaţie cauzate de neatenţia pietonilor.

Primul accident de circulaţie s-a produs la orele 10:40, într-o parcare a unui complex comercial din zona centrală a municipiului Tg. Jiu.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că pietonul, un bărbat de 50 ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, în timp ce se deplasa neregulamentar prin parcarea auto, a fost accidentat de un autoturism, condus de un şofer de 42 ani, din comuna Leleşti, judeţul Gorj, care nu l-a mai putut evita.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Gorj – Unitatea de Primiri Urgenţe, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Tot cu această ocazie, fiind testat cu aparatul etilotest, pietonul a prezentat o concentraţie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Un alt eveniment rutier, soldat cu vătămarea corporală a unui pieton, s-a produs în jurul orelor 18:46, pe DJ 672, raza satului Peştişani.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constatat că pietonul, un bărbat de 37 ani, din comuna Peştişani, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure. În aceste împrejurări, a fost accidentat de un autoturism, condus din direcţia Peştişani spre Buduhala, de către un tânăr de  18 ani, din oraşul Tismana.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Gorj – Unitatea de Primiri Urgenţe pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a lămuri cu exactitate împrejurările în care s-au produs accidentele de circulaţie.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: