Accidente de circulaţie, cercetate de poliţişti

Poliţiştii gorjeni au de investigat două accidente petrecute în judeţ, unul în Bâlteni şi altul la Tălpăşeşti. Victime în aceste accidente au fost doi bărbaţi, unul de 81 de ani din Bâlteni şi altul de 41 de ani din Tâlpăşeşti, ambii fiind pe mopede.

„La data de 17.07.2010, orele 08:07, Poliţia oraşului Ţicleni a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe DJ 675, pe raza oraşului Ţicleni, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În urma cercetării efectuate la faţa locului s-a stabilit că B. Florin, de 27 ani, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Bâlteni în direcţia Târgu Cărbuneşti, a intrat în coliziune cu un mini ATV, neînmatriculat şi neînregistrat, condus în aceeaşi direcţie de mers, de către M. Constantin, de 81 ani, din aceeaşi localitate. În urma coliziunii, conducătorul autoturismului a pierdut controlul supra direcţiei, oprindu-se în afara părţii carosabile. M. Constantin a suferit leziuni uşoare, fiind transportat la Spitalul Tg. Cărbuneşti pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ“, se arată pe nota de presă a Poliţiei. Biroul de presă al IPJ  a dat detalii şi despre accidentul din Tălpăşeşti. „La aceeaşi dată, orele 01:30, V. Lucian, de 31 ani, din judeţul Gorj, în timp ce conducea un motoscuter pe DN 67 km 8+400, din direcţia Târgu-Jiu în direcţia sat Buduhala, pe raza localităţii Tălpăşeşti, a pierdut controlul vehiculului, căzând pe carosabil. În urma impactului, a rezultat accidentarea uşoară a conducătorului mopedului şi accidentarea gravă a lui P. Nicolae, 41 ani, pasager pe moped Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest şi a prezentat o concentraţie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. În momentul accidentului, V. Lucian şi P. Nicolae nu purtau cască de protecţie şi nici vestă reflectorizantă. De asemenea, pe parcursul cercetărilor s-a mai stabilit că V. Lucian nu absolvise cursuri de legislaţie rutieră“. 

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-au produs accidentele de circulaţie.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: