Accidente rutiere

În data de 14.12.2010, orele 11:30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Scoarţa au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre producerea pe raza localităţii a unui accident de circulaţie.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Tg-Cărbuneşti şi Serviciului Rutier. Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că Adrian P., de 23 ani, din judeţul Dâmboviţa, în timp ce conducea un autovehicul de teren pe DN 67, Km 97+200, în localitatea Scoarţa, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a pasagerului din dreapta spate, un bărbat în  vârstă de 27 ani, care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Tg-Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

♦ La aceeaşi dată, orele 14:27, Poliţia Municipiului Tg-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 despre producerea unui accident de circulaţie pe DN 67 D, în localitatea Rasoviţa.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului de echipa operativă din cadrul Biroului Rutier Municipal, s-a stabilit faptul că Aurel C., de 31 ani, din Tg-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67D, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi într-o curbă periculoasă a pierdut controlul direcţiei. Autovehiculul condus de acesta a pătruns pe contrasens şi a tamponat autoturismul condus regulamentar de Nicolae N.C., de 30 ani, din comuna Runcu.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unu bărbat de 56 ani, pasager în autoturismul condus de Nicolae N.C. .

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În ambele cazuri poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: