Accidentele cu poliţişti, greu de anchetat

Poliţistul din Băleşti indicat de martori oculari ca fiind şoferul implicat în accidentul ce a avut loc pe Calea Severinului în noaptea de duminică spre luni s-a prezentat în cele din urmă la sediul Poliţiei Rutiere, dar doar pentru a preciza că nu era el la volan.

Lucian Gheorghe a susţinut cu tărie, în vorbe, nu în sticlă, că altcineva conducea maşina sa înmatriculată în Bulgaria, deşi martorii de la faţa locului spun că el s-a dat jos din autoturism şi a plecat după nişte apă, fiindu-i sete, de parcă asta era problema cea mai importantă în acele clipe. Înaintea lui la Poliţie a venit şi o şoferiţă blondă, de vreo 30 de ani, care spunea că ea a condus autoturismului, poliţiştii suspectând-o, deocamdată, de mărturie mincinoasă, mai ales că maşina a mai fost implicată într-un alt accident în zona Gării, iar tânăra trebuie să potrivească mult prea bine amănuntele pentru a-l scăpa pe poliţistul Gheorghe de rigorile legii. Ca să nu mai spunem că amprentele ei ar trebui să fie pe volan.

Poliţiştii de la Rutieră au de anchetat şi un alt accident în care a fost implicat zilele acestea un coleg de-al lor, de această dată fiind vorba de un accident soldat cu moartea unei persoane. Accidentul a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la Slivileşti, iar şoferul implicat în nenorocire este unul dintre agenţii din comună pe care localnicii tocmai îi indicau într-un reportaj publicat de Pandurul că închid ochii la hoţiile de care oamenii au parte în ultima vreme. Agentul pare să nu fi deschis ochii nici când era la volan, la 2.00 noaptea, el lovind atunci în plin un localnic aflat într-un cărucior cu rotile pe mijlocul străzii. Poliţistul are însă circumstanţe atenuante întrucât cel pe care l-a accidentat mortal are la activ mai multe tentative eşuate de suicid. Omul, în vârstă de 52 de ani, s-a aruncat inclusiv în faţa trenului pentru a-şi pune capăt zilelor, dar s-a ales atunci doar cu picioarele tăiate, ajungând astfel într-un cărucior cu rotile. Şoferi din localitate povestesc despre faptul că şi lor individul le-a apărut brusc în faţă, în încercarea de a se omorî, cel mai ghinionist dintre ei fiind însă poliţistul care s-a ales acum cu dosar penal şi acuzaţia de ucidere din culpă.

Vizualizări: 181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: