Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Floroiou: Cojocaru a propus 2-3 antrenori care să-l înlocuiască

Ultima etapă a turului din sezonul regulat al Ligii a 3-a a tulburat și mai mult apele la Pandurii. După cea de-a treia remiză consecutivă, clubul gorjean şi antrenorul bănățean Călin Cojocaru au decis să pună capăt colaborării, după aproape 2 ani.

Decizia pare oarecum suprinzătoare, mai ales că gorjenii s-au întors cu un punct de pe terenul liderului CSM Reșița, scor 1-1, ultima echipă din Liga 3 cu victorii pe linie în precedentele opt etape.

Contactat telefonic, Călin Cojocaru a confirmat pentru liga2.ro despărțirea de Pandurii, dar n-a dorit să comenteze pe seama acestui subiect.

Mai multe a explicat directorul sportiv al echipei din Târgu Jiu, Camilian Floroiu, care a spus că antrenorul luase decizia de a părăsi echipa încă de săptămâna trecută, după remiza de pe propriul teren, cu Jiul Petroșani.

”După retrogradare, s-a cerut, în special de către suporteri, demisia antrenorului, dar nu ar fi fost moral, fiindcă Pandurii trăiește și din sprijinul financiar adus, sub diferite forme, de Cojocaru! După meciul cu Jiul, din etapa trecută, Cojocaru ne-a zis să luăm în calcul varianta unui nou antrenor. Indiferent de rezultatul de la Reșita, ne-a spus că nu mai rămâne. Chiar el a propus doi-trei antrenori care să-l înlocuiască! Eu vreau ca el să rămână în club, în stafful administrativ, dar decizia e la latitudinea lui. Garantat, nu va mai fi antrenorul nostru. Trebuie să găsim un antrenor care să aducă echipei eficiență la finalizare. Jucătorii par crispați”, a declarat Floroiu, pentru liga2.ro.

Vizualizări: 944

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: