Victorie la Iaşi pentru ACS Viitorul Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu a bifat la Iași a treia victorie în ultimele patru etape, după ce a învins în deplasare cu scorul de 3-1. Echipa continuă astfel parcursul excelent început după numirea lui cu Eugen Trică pe banca tehnică.

În minutul 9 al jocului de la Iaşi, stoperul Alexandru Core a deschis scorul în urma unui corner, cu o lovitură de cap, iar Alin Țegle a dus scorul la 0-2 în minutul 30, cu un șut destul de slab, dintr-o lovitură liberă de la 35 de metri. Un șut care l-a surprins nepermis de ușor pe portarul Laurențiu Popescu, pregătit să iasă pe o centrare.

Același Țegle a fost la un pas să facă 3-0, în minutul 43, tot dintr-o lovitură liberă de la mare distanță, balonul fiind însă deviat de defensiva ieșeană puțin pe lângă poartă. La cealaltă poartă a fost liniște în prima parte, și asta pentru că ieșenii nu s-au apropiat de poartă.Costel Enache a mutat la pauză, a schimbat inclusiv portarul iar Poli a ieșit parcă mai decisă de la cabine.

Sekou Camara a redus din diferență în minutul 58, reluând simplu în plasă, din centrarea lui Asăvoaei, iar Poli a dat semne că poate reveni pe tabelă, având o perioadă bună de vreo 20 de minute. Stoenac (68) a fost aproape de egalare, dar șutul său a fost respins din fața liniei porții de Sveicauskas. Treptat, gazdele și-au pierdut din elan, iar trupa lui Trică a dat lovitura pe final, prin Felipe Acosta (88).

ACS Viitorul Târgu Jiu a acumulat 13 puncte după această victorie și a urcat pe locul 10 în Liga 2 iar în etapa a 12-a are meci acasă cu Metaloglobus, pe data de 30 octombrie, de la ora 11:00.

Vizualizări: 504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: