Reghecampf şi-a adus propriul secund la Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf  a adus un nou membru în stafful său de la Universitatea Craiova. Fostul internațional Basarab Panduru va fi antrenor secund al lui Reghe.

Cei doi nu se află la prima colaborare în condițiile în care au mai lucrat împreună în Emiratele Arabe Unite, la Al Wasl, pentru o scurtă perioadă în vara anului 2020. Astfel, tehnicianul de la Universitatea Craiova a vorbit despre ce avantaje poate aduce venirea lui Panduru la echipa din Bănie și, mai ales, care va fi funcția pe care o va ocupa acesta în stafful său. Laurențiu Reghecampf a oferit o serie de detalii cu privire la atuurile pe care Basarab Panduru le va aduce cu sine odată cu preluarea funcției de antrenor secund și, totodată, de șef al departamentului de analiză. „Pandi e un om pe care îl apreciez foarte mult, apreciez ce face el mai ales pe plan sportiv, aici nu vorbesc că e unul dintre cei mai buni comentatori de sport din România. Eu îl apreciez pentru ce va face în stafful meu, ceea ce a făcut în stafful meu cât a fost cu mine în Emirate. Mi-am dorit foarte mult să ajungă lângă noi. Sunt sigur că ne va ajuta foarte mult în ce vrem să facem de aici mai departe. Îmi doresc să câștig campionatul în România. De aceea am nevoie de un staff puternic, un staff cu oameni foarte bine pregătiți, cu oameni care cunosc fotbalul din România. Pandi e unul dintre oamenii pe care îi apreciez foarte mult și mi-am dorit enorm de mult să fie lângă mine. Va avea funcția de antrenor secund, plus va fi șeful de departament la ceea ce înseamnă analiză, jucători. E o poziție pe care eu mi-o doresc în stafful meu, mai ales când vine vorba de Pandi pentru că el, cum spunem noi în fotbal, are ochi la jucători. Citește foarte bine jocul adversarului, e un antrenor secund care mă ajută pe mine să construiesc tactica pentru următorul meci. E cel mai corect om pe care l-am întâlnit. Nu cred că se punea problema să nu vină lângă mine la un moment dat, pentru că avem o relație foarte apropiată și ne-am înțeles foarte bine, el fiind omul care mă ajută enorm când iau anumite decizii. E un om care spune totul direct, nu are niciun fel de teamă, iar mie îmi plac oamenii de genul acesta în stafful meu” a spus Laurențiu Reghecampf pentru Telekom Sport.

Primul meci cu Basarab Panduru ca parte din staffu tehnic al Universității Craiova ar putea fi întâlnirea din Cupa României cu Minaur Baia Mare, echipă de Liga a 3-a antrenată în prezent de Vasile Miriuță.

Vizualizări: 1,242

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: