Pandurii, neînvinsă la Reşiţa, dar a pierdut locul secund

Meciul dintre CSM Reșița şi Pandurii Târgu Jiu din etapa a noua s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Gorjenii nu au pierdut pe terenul liderului şi rămân neînvinşi în tur, dar au pierdut locul al doilea din clasament, coborând pe trei.

Pandurii s-a deplasat la Reşiţa cu gândul să nu piardă meciul, deşi părea greu de crezut după ultimele rezultate şi mai ales după evoluţia liderului seriei a 7-a, şi a şi reuşit.

CSM Reşiţa a deschis scorul în minutul 6, prin Mediop Ndiaye, şi părea că Pandurii va fi victimă sigură a echipei care avea maxim de puncte înaintea acestei partide, dar gorjenii au avut totuşi o evoluţie neaşteptat de bună pentru ceea ce au arătat la ultimele partide.

Meciul a fost unul de care pe care şi Pandurii a reuşit egalarea abia după pauză, din penalty, acordat după un fault în careu asupra lui Truşescu, lovitura de la 11 metri fiind transformată de Sean Aerts. Pandurii a mai avut ocazii de a marca dar Rasoveanu şi Lupuleţ s-au complicat şi nu au reuşit să puncteze.

Pe final antrenorul Călin Cojocaru a fost trimis în tribună de arbitru după ce a aruncat o sticlă de apă spre tribună. Dar aceasta nu a fost cea mai mare problemă a antrenorului pentru că la finalul meciului a aflat că nu va mai fi principalul echipei şi că i se caută înlocuitor. Aflată la al patrulea rezultat de egalitate, Pandurii a pierdut locul 2, pe care se află acum CSM Deva, formaţie care s-a impus la Severin, scor 2-1, în fața celor de la Viitorul Șimian.

Liga 3, Rezultatele etapei a 9-a

Viitorul Târgu Jiu 2 – Gilortul Târgu Cărbuneşti  1-1

Florin Măicăneanu (51) / Ionuț Gîlcescu (45+1)

Viitorul Şimian – CSM Deva   1-2

Gelu Velici (34) / Mahadi Kayondo (27, 85)

CSM Jiul Petroşani – Aurul Brad 1-0

Marius Tuţă (86)

CSM Reșița – Pandurii Târgu Jiu  1-1

Mediop Ndiaye (6) / Sean Aerts (58 – penalty)

Progresul Ezeriş – Voinţa Lupac  1-3

Marius Călin (39) / Emanuel Jinga (25, 83), Alexandru Avramovici (42)

Vizualizări: 802

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: