Eric de Oliveira va semna cu FC Voluntari

Fostul pandur Eric de Oliveira a găsit echipă după ce Gică Hagi a decis că nu va fi păstrat la FC Viitorul. Brazilianul va semna cu FC Voluntari unde va fi coleg cu un alt fost pandur, plecat recent de la Târgu Jiu, Mihai Cotoan.

Mijlocașul brazilian Eric de Oliveira așteaptă perfectarea actelor de transfer pentru a pleca în Turcia cu FC Voluntari, echipă preluată recent  de Mihai Teja. El va semna un contract pe un sezon li jumătate cu formația ilfoveană. După ce Gică Hagi l-a lăsat acasă pe Eric de Oliveira, nemaidorind să continue colaborarea cu jucătorul în vârstă de 34 de ani, brazilianul a mai avut oferte de Academica Clinceni și FC Botoșani, iar din liga a doua de la Petrolul, dar în cele din urmă a ales formația ilfoveană, ultimul loc din Liga 1.

La FC Voluntari mai evoluează în prezent fostul pandur Alexandru Vlad şi , recent, a ajuns şi fostul portar de la Pandurii, Mihai Cotolan.

FC Voluntari este ultima clasată a Ligii I şi s-a despărţit de tehnicianul italian Cristiano Bergodi, cel care a pregătit echipa în perioada noiembrie 2018-decembrie 2019. Fost antrenor la Pandurii pentru o scurtă perioadă, Teja are ca obiectiv evitarea retrogradării, în caz contrar el urmând să fie demis.

Mihai Teja a condus în cariera sa de până acum formaţiile Universitatea Cluj, selecţionata U21 a României, FC Dinamo, Pandurii Târgu Jiu, Gaz Metan Mediaş, FCSB şi CSM Poli Iaşi.

Vizualizări: 499

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: