ACS Viitorul nu se mai antrenează la Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu și-a mutat de o perioadă meciurile oficiale pe terenul de la Severin. Mai nou echipa vâlceană la origini, fostă ACS Șirineasa, numită ulterior ACS Energeticianul sau Luceafărul Oradea, se antrenează pe un teren de la Drăguțești și nu mai folosește baza sportivă de la Târgu Jiu.

ACS Viitorul nu și-a plătit datoriile către Primăria Târgu Jiu pentru ultimele jocuri de pe terenul din Stadionul Municipal și nu a mai jucat aici ultimele meciuri din campionat.

Oficial, declarațiile date de conducători au fost că se lucrează la terenul de joc, ceea ce s-a și întâmplat de altfel, dar cu aproximativ două luni în urmă. Neoficial, sunt surse care spun că datoriile acumulate la închirierea terenului au tot crescut și nu mai sunt tolerate amânări. Astfel că, echipa pregătită de timișoreanul Călin Cojocaru s-ar putea muta definitiv să joace la Severin, mai ales că acolo joacă cu ceva mai mult de 50 de spectatori cât avea la Târgu Jiu. Chiria mult mai mică percepută la stadionul de la Severin, ca de altfel și starea foarte bună a terenului, le permite celor de la ACS Viitorul să joace acolo și să facă și deplasarea cu mai puțin de jumătate din suma percepută pentru chirie la Târgu Jiu.

În prezent, echipa lui Cojocaru nici nu se mai antrenează pe terenul de pregătire de la Târgu Jiu, motivele nefiind anunțate oficial  dar fiind ușor de dedus, și se deplasează zilnic la Drăguțești, acolo unde primăria nu percepe, probabil, taxe de închiriere prea mari.

Stadionul din Târgu Jiu va găzdui de anul viitor echipa de seniori a CSM Târgu Jiu care va fi înscrisă în campionat, fiind posibil să fie invitată direct în Liga 3, acolo unde mereu rămân locuri vacante.

Tot pe terenul central își dispută meciurile oficiale și juniorii republicani U 17 și U 19 ai clubului primăriei, calificați deja în fazele superioare ale Campionatului Național.

Vizualizări: 670

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: