ACS Viitorul Târgu Jiu a încheiat cantonamentul de vară

ACS Viitorul Târgu Jiu a încheiat vineri stagiul de pregătire efectuat în staţiunea montană Bansko din Bulgaria. Deşi oficialii clubului anunţaseră că echipa va juca acolo trei meciuri amicale până la finalul acestui stagiu de aproximativ două săptămâni s-au jucat doar două meciuri de verificare.

ACS Viitorul Târgu Jiu a părăsit vineri resortul Belvedere Holiday Club.din staţiunea montană bulgară Bansko, acolo unde echipa pregătită de Cristian Lupuţ s-a antrenat în ultimele 12 zile. După aproximativ două săptămâni de pregătire în cantonament, jucătorii din lotul pe care îl are la dispoziţie acum antrenorul Lupuţ au susţinut şi două meciuri amicale. „Pe durata perioadei de pregătire , ne-am măsurat forțele împotriva echipei locale , Bansko (0-0) și împotriva celor de la PFC Montana (victorie 2-1)”, au scris cei de la ACS Viitorul Târgu Jiu în ultima zi de cantonament pe o reţea de socializare, fără a comunica lotul folosit de antrenor sau măcar marcatorii golurilor, aşa cum procedează majoritatea echipelor de fotbal, chiar şi cele de Liga 3 sau Liga 4. În ceea ce priveşte lotul, de la ACS Viitorul au plecat 17 jucători în această vară dar nu s-a anunţat nimic oficial în privinţa înlocuitorilor acestora.

Primul adversar din jocurile amicale din Bulgaria, FK Bansko, evoluează în South-West Regional League din Bulgaria, iar PFC Montana este o formaţie de asemenea retrogradată în ultimul sezon în B PFG din Bulgaria.

Până la startul Ligii 2, programat la finalul acestei luni, ACS Viitorul va mai juca un meci amical cu Ripensia Timişoara.

Vizualizări: 906

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: