Cojocaru: A fost un meci bun dar efort mare pentru jucători

Pandurii a jucat miercuri pe o vreme caniculară meciul amical cu nou-promovata Viitorul Şimian. Chiar dacă nu s-a marcat, având în vedere efortul depus în aceste condiţii neadecvate fotbalului de către jucători,antrenorul Călin Cojocaru consideră că a fost un test reuşit.  

La ora începerii jocului temperatura din Severin era de 37 de grade şi jucătorilor le-a fost destul de greu să facă efortul de a alerga pe un teren destul de fierbinte, staff-urile celor două echipe solicitând arbitrilor partidei foarte des să acorde pauze de hidratare. Din cauza căldurii foarte mari nici randamentul şi exprimarea jucătorilor pe teren nu au fost cele aşteptate de antrenori. „A fost un meci bun dar efort mare pentru jucători pentru că a fost şi căldură mare. Dar a fost un meci de pregătire destul de bun. Nu pot să îmi dau cu părerea despre echipa cu care am jucat, Viitorul Şimian, mai ales după un meci pe căldura aceasta”, a declarat pentru panduriics.ro, după acest meci amical antrenorul echipei Pandurii, Călin Cojocaru care aşteaptă formarea seriilor de Liga a treia pentru a ştii care vor fi adversarii din noul sezon: „Nu ştiu acum dacă ne vom întâlni şi în campionat, vedem după ce se vor forma seriile de Liga a treia, atunci vom şti cu cine ne vom întâlni. Noi va trebui să câştigăm fiecare meci şi de aceea ne pregătim acum să formăm o echipă puternică”.

Clubul Pandurii a anunţat că echipa va continua seria meciurilor de verificare şi la finalul acestei săptămâni când jucătorii aflaţi în probe vor fi testaţi într-un meci amical programat la Rovinari, cu echipa locală Jiul.

Vizualizări: 762

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: