ACS Viitorul Târgu Jiu, cea mai concludentă victorie

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a dovedit a nu fi afectată de cazurile de infectări cu coronavirus din ultima săptămână. După ce iniţial a avut nouă infectaţi în lot şi, înaintea meciului cu Slobozia, a mai avut şase jucători în carantină, echipa lui Flavius Stoican a reuşit cea mai concludentă victorie a sezonului.

ACS Viitorul Târgu Jiu a revenit în iarbă cu un succes, după ce a întors rezultatul din meciul cu Unirea Slobozia. Rezultatul e surprinzător, fiind prima dată când echipa lui Flavius Stoican câștigă la două goluri diferență, mai ales că gorjenii se plângeau că nu au cine juca şi spuneau că vor apela la juniori.

Ieșită din izolare, după ce n-a primit aviz de la DSP Gorj să facă deplasarea pentru meciurile de la Gloria Buzău și Aerostar Bacău, Viitorul Târgu Jiu a revenit cu o victorie, în etapa a 10-a a Ligii 2. Echipa antrenată de Flavius Stoican a învins, sâmbătă, pe teren propriu, pe Unirea Slobozia cu scorul de 3-1. Gorjenii au avut toţi jucătorii de bază disponibili şi nu au fost nevoiţi să apeleze la juniori. Totuşi, ialomițenii au fost cei care au deschis scorul la Târgu Jiu, în minutul 9, prin Adrian Moldovan, după care nou-promovata n-a prea mai contat în atac. Gorjenii, care trimiseră balonul în transversală, în minutul 4, la șutul-centrare al lui Marius Cioiu, au controlat jocul după deschiderea scorului și au reușit să egaleze, în prelungirile primei reprize, prin Andrei Ludușan.  Speranțele oaspeților n-au năruit în minutul 59, când gorjenii au marcat, din penalty, prin Darius Buia, fază care a dus și la eliminarea lui Bogdan Danciu, pentru cumul de cartonașe galbene. Unul dintre foştii jucători infectaţi, Andrei Dragu, revenit rapid pe teren după perioada de izolare, a risipit emoțiile gazdelor în minutul 72, cu un șut plasat, de la 15 metri şi a stabilit scorul final, 3-1 pentru echipa lui Stoican care obţine astfel cea mai concludentă victorie don acest tur, mai ales că venea după o săptămână de izolare în care echipa nu s-a mai antrenat decât două zile înainte de meci.

Vizualizări: 426

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: