Pandurii nu a mai făcut deplasarea la Miercurea Ciuc

Din cauza creșterii accelerate a infectării cu noul coronavirus meciurile din Liga 2 nu se pot desfășura conform programului. După ce meciul CSM Reșița – Concordia Chiajna a fost, oficial, amânat, în urma focarului în evoluție apărut în tabăra bănățenilor, Liga2.ro a informat  că nici partida FK Csikszereda – Pandurii Târgu Jiu nu se va disputa.

Deși la echipa antrenată de Călin Cojocaru s-a depistat un singur jucător pozitiv, DSP Gorj le-a interzis  pandurilor să facă deplasarea cu restul lotului. Explicația a fost oferită, în exclusivitate pentru Liga2.ro, de directorul sportiv al clubului Pandurii, Camilian Floroiu:

”Trebuia să plecăm la ora 9 spre Miercurea Ciuc, dar am fost înștiințați, telefonic, de DSP Gorj, că nu vom primi aviz pentru a face deplasarea. Acum sunt la club și aștept confirmarea oficială. La testarea din 29 octombrie (n.r. – de ieri), s-a descoperit că avem un sigur jucător pozitiv, dar ni s-a transmis că toți jucătorii trebuie să intre în izolare pentru 5 zile, cât durează incubația, deoarece au avut contact direct cu acesta, fiind în zona 1 la meciul de miercuri, cu Farul. Marți se fac 5 zile de carantină și îi vom retesta pe toți. Sper să nu mai apară cazuri și să putem juca etapa viitoare, cu Dunărea Călărași”.

Vizualizări: 1,162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: