Stoican: Am făcut un joc consistent

Antrenorul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu s-a declarat mulţumit de jocul bun echipei sale după perioada de izolare. Flavius Stoican a spus, după victoria în fața Sloboziei, scor 3-1, că, în general, toată echipa a jucat bine.

ACS Viitorul Târgu Jiu a revenit cu bine după perioada de izolare şi după trecerea a nouă dintre jucători prin perioada de infectare cu  coronavirus.

Victoria categorică a echipei sale, chiar dacă şi de această dată a beneficiat de un penalty, dar și jocul bun al elevilor săi, l-a mulțumit pe antrenorul Flavius Stoican.  ”Am făcut un joc consistent, pe parcursul căruia ne-am creat destule situaţii de gol. În prima repriză, mingea parcă nu voia să intre în poartă. Este o victorie meritată. Sunt jucători care şi-au dorit foarte mult să câştigăm această partidă, începând de la Dragu, care a stat în carantină, continuând cu Lixandru sau Cioiu. Mă bucur și pentru Buia, că a marcat. În general, toată echipa a jucat bine. Este un succes care le dă încredere băieţilor. Am început să fim o familie, un grup frumos”, a declarat Stoican la finalul partidei cu Unirea Slobozia. Golurile echipei gazdă au fost marcate de Andrei Ludușan 45+1′, Darius Buia 59′, din penalti şi  Andrei Dragu 72′.

După victoria cu Unirea Slobozia, Viitorul Târgu Jiu a acumulat 10 puncte și a urcat două locuri în clasament, de pe 17 pe 15. Pentru că au stat o etapă şi au două meciuri restanţă de disputat,  elevii lui Stoican au doar 7 partide disputate și mai câștigaseră în acest sezon, la limită, partidele cu CSM Slatina (2-1) și Fotbal Comuna Recea (4-3).

Vizualizări: 180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: