ACS Viitorul, cu efectiv aproape complet la meciul cu Slobozia

ACS Viitorul Târgu Jiu revine sâmbătă în competiție după ce etapa trecută nu a putut evolua din cauza cazurilor de coronavirus. Echipa lui Flavius Stoican a mai avut programată între timp și o restanță pe care nu a mai jucat-o din același motiv.

Clubul a anunțat acum, că în urma ultimei testări efectuate, conform protocolului medical emis de FRF, și în urma efectuării unei anchete epidemiologice, a primit aviz favorabil din partea Direcției de Sănătate Publică Gorj pentru a disputa meciul de sâmbătă cu Unirea Slobozia. La a doua testare doar șase jucători mai erau infectați, astfel că Flavius Stoican a avut începând de joi suficienți jucători pentru a pregăti meciul de sâmbătă. „ACS Viitorul Târgu Jiu, din nou în iarbă! După ce coronavirusul a lovit echipa noastră, 9 jucători fiind testați pozitiv și izolați la domiciliu, alături de ceilalți colegi dar și de staff-ul tehnic, sâmbătă, reintrăm în competiție și vom primi vizita celor de la AFC Unirea Slobozia”, au anunţat oficial gazdele de sâmbătă. Formația din Ialomiţa vine la Târgu Jiu după o remiză , scor 2-2, acasă, cu Dunărea Călărași. Nou-promovata antrenată de Enache Costea ocupă locul 6 în clasament, ultimul din play-off, dar sunt încă multe echipe care au de disputat meciuri restanţă.

Partida cu ialomiţenii se va disputa sâmbătă, 31 octombrie 2020, începând cu ora 11:00, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Vizualizări: 529

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: