Cojocaru: Pandurii arată de la meci la meci mai bine

Pandurii Târgu Jiu a rămas pe ultimul loc în Liga 2 și după restanța cu Farul, chiar dacă jocul a fost unul bun. Antrenorul Călin Cojocaru consideră că echipa sa nu merita să piardă şi spune că Pandurii arată din ce în ce mai bine.

Pandurii Târgu Jiu nu a reușit să părăsească ultimul loc nici după restanța cu Farul Constanța, contând pentru etapa a 7-a a Ligii 2. Deși avea nevoie doar de un punct pentru a depăși Aerostar Bacău în clasament, echipa antrenată de Călin Cojocaru a fost învinsă cu 1-0 de Farul. Gorjenii au jucat în inferioritate numerică pe finalul jocului, după ce mijlocașul Bakary Jaiteh a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene, în minutul 70.

Deși echipa sa a pierdut al optulea meci în nouă etape, antrenorul Călin Cojocaru crede că Pandurii se află pe drumul cel bun. ”Nu am ce să le reproșez băieților. Am făcut o singură greșeală, la acel corner, care ne-a costat. Nu știu dacă meritam să câștigăm, dar cu siguranță nu meritam că pierdem. Echipa arată de la meci la meci mai bine și nu merită să fie pe ultimul loc. Din păcate, nu reușim să adunăm puncte. E dezamăgitor. De data aceasta, nu pot să mă plâng de arbitraj, chiar dacă am luat din nou cartonaș roșu. Chiar și în inferioritate, am pus presiune. Am arătat în ultimele meciuri că ne putem lupta de la egal la egal cu orice echipă”, a declarat, la finalul partidei cu Farul Călin Cojocaru.

Pe ultimul loc, 21, cu doar 3 puncte acumulate în nouă meciuri, Pandurii va juca sâmbătă, de la ora 11:00, în etapa a 10-a a Ligii 2, la Miercurea Ciuc, cu FK Csikszereda.

Vizualizări: 551

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: