Pandurii, nici o victorie pe noul stadion din Târgu Jiu

Pandurii pere a fi urmărită de ghinion la meciurile de pe teren propriu. Dacă în deplasare echipa din Târgu Jiu a mai luat puncte, pe teren propriu Pandurii nu are nici o victorie de când joacă pe noul stadion.

Stadionul din Târgu Jiu a fost inaugurat în urmă cu un an, vineri 25 octombrie 2019, dar echipa pentru care s-a construit acest stadion şi care are peste 50 de ani de activitate, nu a reuşit să se impună la nici un meci jucat acasă în ultimul an. Cei de la Pandurii nu şi-au putut bucura suporterii cu nici o victorie acasă, e adevărat că nici nu au jucat prea multe meciuri cu spectatori din cauza pandemiei.

Totuşi, o astfel de criză nu a mai fost întâlnită în istoria echipei din Târgu Jiu care a mai trecut prin perioade dificile.

Antrenorul Călin Cojocar, care face şi el un an pe banca gorjenilor, a vorbit despre contraperformanța echipei sale care n-a câștigat încă vreun meci pe noul stadion din Târgu Jiu, inaugurat în urmă cu un an. ”Pentru o echipă ca Pandurii, care a fost vicecampioana României, nu e o laudă. De altfel, e o rușine pentru orice echipă să nu câștige timp de un an acasă. E frustrant că nu am câștigat încă pe acest stadion, dar sunt mai multe cauze care au dus la această contraperformanță. Nu are rost să mai dezvolt aceste aspecte, fiindcă se știu. Și nu mă refer doar la cele financiare. Să nu uităm că echipa nu a avut voie în iarnă să facă transferuri, iar în vară s-a schimbat aproape tot lotul și s-au legitimat jucători după începerea campionatului. Nu caut scuze, dar nu poți face o echipă să meargă imediat. Uitați-vă la Dinamo!”, a precizat Călin Cojocaru.

Pe 25 octombrie 2019, Pandurii pierdea meciul de debut pe stadionul Municipal, cu Universitatea Cluj, scor 0-1. De atunci, gorjenii se pot lăuda acasă doar cu o remiză, scor 0-0, cu Concordia Chiajna, în data de 23.11.2019, în etapa a 19-a din sezonul precedent.

Vizualizări: 307

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: