Acsinte a semnat cu Pandurii Târgu Jiu

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu anunţă că a ajuns la un acord pentru transferul fundaşului Florin Acsinte de la FC Botoşani. Jucătorul de 28 de ani a semnat un contract pentru doi ani şi jumătate cu Pandurii şi s-a alăturat ieri lotului pregătit de antrenorul Edward Iordănescu.

Pandurii Târgu Jiu a transferat practic un fundaş stânga cu acelaşi profil ca şi Marko Momcilovic, vândut zilele trecute Stelei. Florin Acsinte a jucat la FC Botoşani aproximativ acelaşi număr de jocuri ca şi Momcilovic, evoluând pentru echipa din Botoşani câte 30 de jocuri în ultimele două sezoane, iar în acest sezon având 16 partide jucate toate din postura de titular. Catalogat de conducerea fostei echipe ca fiind un jucător de caracter, Acsinte a fost căpitan al echipei din Botoşani în ultimele trei sezoane şi a purtat banderola de căpitan şi în partidele susţinute de FC Botoşani în 2015 în UEFA Europa League.

Acsinte consideră că a făcut un pas înainte prin acest transfer la Pandurii şi se bucură că una din echipele de top din Liga I a fost interesată să îl transfere: „Consider că am făcut un pas înainte în carieră, iar la Pandurii nu e vorba de bani, ci mai ales de faptul că am ocazia să joc în cupele europene şi să intru şi în vederile selecţionerului. Mă bucur mult că o echipă aşa mare precum Pandurii m-a dorit atât de mult“, a declarat Florin Acsinte la despărţirea de fosta sa echipă. (A.P.)

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: