Acuzaţii de delapidare dinspre PDL Gorj

Postul de viceprimar din Prigoria, lăsat liber după demisia lui Angel Costoiu, bagă din nou zâzanie USL, funcţia respectivă fiind disputată atât de PDL, cât şi de PNL. Pentru asta Ion Fugaru sare la atac, acuzând-o chiar pe şefa organizaţiei locale a PNL, Iuliana Iliescu, de delapidare. Afirmaţia a fost făcută de acesta la postul Radio Infinit. Fugaru îl vrea viceprimar la Prigoria pe Totoşel Becheanu, cel care va fi confirmat şi pentru funcţia de consilier local.

Deşi liberalii, prin vocea liderului Dian Popescu, cât şi prin cea a şefei organizaţiei locale, Iuliana Iliescu, susţin că postul de viceprimar de la Prigoria este al lor, conform protocolului USL, democrat-liberalii nu sunt de acord. Pentru a-i înlătura pe liberali, Ion Fugaru spune că Iuliana Iliescu, care vrea acest post, a fost anchetată pentru delapidare în urmă cu câţiva ani, când lucra la Direcţia de Sănătate Publică. „Problema este destul de clară din punctul nostru de vedere. USL-ul se va despărţi. Problema se pune că dorinţa cea mai mare este cea a doamnei Iliescu, care ştie şi dumneaei foarte bine ce a făcut înainte, aşa că nu e nici un fel de problemă. Doamna Iliescu este un om care să îşi aducă aminte pentru ce a fost condamnată şi pentru ce a fost mutată în comuna Prigoria. Dacă un om care a fost condamnat pentru delapidare poate să pună astfel de probleme… Noi ştim foarte bine şi nu vrem să intrăm în culisele intenţiei doamnei Iliescu. Vorbesc de câţiva ani în spate”, a declarat  Ion Fugaru pentru Radio Infinit. PDL-iştii au făcut deja cărţile şi ştiu exact pe cine vor în funcţia de viceprimar. „Ne batem pentru postul de viceprimar. Următorul pe listă este domnul Becheanu Totoşel, cel care va fi confirmat şi pentru funcţia de consilier local”, mai afirmă acesta. 

NEGARE

La polul opus, Iuliana Iliescu, spune că postul de medic de familie de la Prigoria l-a ocupat prin concurs, fără să o mute nimeni disciplinar, lucru practicat de obicei în comunism. „Eu, condamnare pentru delapidare? Ce puteam eu să delapidez, bolile bolnavilor”, afirmă aceasta.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: