ACUZAŢII: Prefectul a bătut în ţeava caloriferului să audă BEJ

Atac la prefectul Claudiu Teodorescu, după ce PSD  depus o sesizare la BEJ! Startul sesizărilor la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) a fost dat de PSD, care l-a reclamat pe Dan Vâlceanu, candidatul ARD pe colegiul 2, pentru că a pus bannere în colegiu, în calitatea sa de consilier judeţean. Acesta crede că decizia este incorectă.

PSD a sesizat BEJ Gorj după ce Dan Vâlceanu a pus mai multe bannere în localităţile din colegiul 2. BEJ a decis ca aceste bannere să fie retrase. Vâlceanu spune că această decizie nu este corectă, mai ales că, oficial, nu este candidat, pentru că nu şi-a depus candidatura. Democrat-liberalul mai spune că cel mai probabil BEJ a luat această decizie la ordinul prietenului contracandidatului său Mihai Weber, prefectul Claudiu Teodorescu.

„Voi face contestaţie la Biroul Electoral Central. Acum înţeleg şi poziţia domnului Weber, care spunea că este foarte bun prieten cu prefectul şi-l are director de campanie pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj. Sunt sigur că decizia a fost luată după ce prefectul a bătut în ţeava caloriferului”, a declarat Vâlceanu.

Întrebat dacă va ridica bannerele din comune, Vâlceanu a spus că în decizia pe care a primit-o de la BEJ scrie că primarii trebuie să îndepărteze materialele publicitare.

Ciprian Florescu, vicepreşedintele CJ Gorj, susţine că nu el este şeful de campanie al lui Weber, dar că are o relaţie foarte bună cu acesta şi că îl susţine.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: