Veteran convins că Ponta nu e ajutat de vizitele la mânăstiri

Un fidel cititor al ziarului „Pandurul” se declară convins că vizitele pe care premierul Victor Ponta a început să e facă pe la biserici nu îi vor fi acestuia de prea mare folos în campania electorală.

Octogenarul Grigore Corlan spune că este invalid după ce a luptat pe front în al doilea război mondial și a avut ocazia să îl cunoască personal pe Petrache Lupu, cel care l-a văzut pe „Moșul” la Maglavit în locul în care a fost construită mănăstirea vizitată la începutul săptămânii de premierul Ponta. Bătrânul spune că Lupu a fost adus pe front chiar în mijlocul soldaților români de către mareșalul Antonescu în speranța că Dumnezeu va fi de partea acestora, lucru care nu s-a întâmplat.

„Eram lângă Stalingrad pe front și discutau ai noștri că am făcut o mare greșeală când am trecut dincolo de Nistru, că ar fi trebuit să rămânem pe teritoriul românesc și să nu mergem mai departe. Ei bine, mareșalul Antonescu l-a adus special cu un avion de la Maglavit pe Petrache Lupu, pentru că era convins că astfel Dumnezeu va fi cu noi și ne va ajuta în acele bătălii. O minune să știți că s-a întâmplat, pentru că a doua zi ai noștri au întors armele, rușii au înaintat către noi și au ajuns apoi să ne ocupe 20 de ani și să le fim sclavi. Nu a fost credință sinceră, chiar dacă l-a adus printre noi pe Petrache Lupu de la Maglavit și așa este și cu politicienii care se duc acolo pentru ajutor de la Dumnezeu. Petrache Lupu ne-a spus că e nevoie de credință sinceră pentru a-l avea pe Dumnezeu aproape și de asta spun că și Ponta și toți cei care se duc acolo nu se duc pentru că au credință în ei, ci ca să caute voturi”, spune veteranul de război.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: