Adi Popescu a adus victoria celor de la Pandurii

Spre deosebire de echipa mare care merge din eşec în eşec, Pandurii 2 au început returul cu o victorie în meciul cu Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, scorul partidei fiind 1-0. Meciul s-a disputat pe terenul sintetic de la Târgu Jiu în faţa a aproximativ 100 de spectatori care au urmărit o partidă de luptă dar fără prea multe reuşite deşi, ocaziile n-au lipsit. Golul victoriei a fost înscris de Adrian Popescu dintr-o lovitură de la 11 metri.

Pandurii 2 au început jocul cu cinci dintre jucătorii de la Pandurii pe teren, fiind trimişi din primul minut cei patru tineri care au evoluat şi în tur la Pandurii 2, Rada, Tătaru, Avramesu şi Diaconu  precum şi atacantul Tilincă. În primul unsprezece au mai evoluat portarul Bănică şi Dobroiu, Popa, Bertea, Adi Popescu şi Voinea. În partea a doua a meciului au mai fost trimişi pe teren Constantin, Vlăduţi, Pleaşcă şi Fărcăşanu care i-au înlocuit pe Rada, Avramescu, Dorroiu şi Diaconu. Jocul de la Târgu Jiu a fost dominat de Pandurii 2 care au avut ocazia de a deschide scorul rapid prin Rada şi juniorul Voinea. Scorul a fost deschis în minutul 67 e veteranul echipei, Adi Popescu, fostul golgheter al pandurilor transformând un penalti după un fault în careu asupra lui Fărcăşanu. Pe final de meci oaspeţii puteau egala dar Ionuţ Constantin a scos din faţa porţii un balon lobat peste Bănică ce se îndrepta spre poarta goală. Juniorul Voinea şi-a mai trecut în cont o mare ratare cu opt minute înainte de final când a trimis balonul în bară după ce scăpase singur cu portarul celor de la Nuova Mama Mia, Stelian Bănică. După această victorie Pandurii 2 se află pe locul doi în clasamentul seriei a V-a cu 32 de puncte, la două puncte de noul lider, Minerul Mehedinţi.

În această primă etapă din retur a avut loc şi schimbarea liderului, după ce în derbiul seriei, Minerul Mehedinţi a învins pe teren propriu pe ACS Recaş cu scorul de 2-0.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: