Echipa Chinei s-a retras din Cupa Davis şi nu mai vine în România

Echipa masculină de tenis a României  intră direct în Grupa Mondială I după anularea meciurilor contra Chinei care erau programate în luna martie. Federaţia Internaţională de Tenis a anunţat marţi că echipa Chinei s-a retras din Cupa Davis din cauza epidemiei de coronavirus.

Federaţia Internaţională de Tenis a anunţat că echipa Chinei s-a retras din play-off-ul Grupei Mondiale I a Cupei Davis, programat să se desfăşoare în perioada 6-7 martie 2020. Întâlnirea România - China, programată să se desfăşoare la Piatra-Neamţ, nu se va mai disputa, iar naţionala masculină a României s-a calificat astfel direct în Grupa Mondială I a Cupei Davis.

Următorul meci al României va avea loc în luna septembrie a acestui an, adversara tricolorilor urmând a fi cunoscută după disputarea meciurilor din calificările Cupei Davis şi din play-off-ul Grupei Mondiale I, din 6-7 martie 2020.

Retragerea echipei Chinei vine pe fondul epidemiei de infecţii cu coronavirus iar sportivii nu s-ar fi putut prezenta la competiţii fără a fi luate măsuri speciale de izolare a acestora. Cele mai recente cifre oficiale arată că în China au avut loc 1.873 de decese şi 72.436 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus.

Vizualizări: 437

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: