Administrator prins cu benzi transportoare furate

Administratorul  unei societăţi comerciale ce are ca obiect de activitate colectarea deşeurilor feroase a fost depistat în trafic de polițiștii din Rovinari cu bunuri rezultate din comiterea infracţiunii de furt.  

Cu ocazia controlului efectuat de poliţişti, în autoutilitară au fost identificate 12 role de benzi transportoare uzate, despre care s-a stabilit că au fost sustrase din incinta depozitului de cărbune ce aparţine unei unităţi miniere din localitate. În urma investigațiilor s-a stabilit că furtul a fost comis de doi bărbați de 40 respectiv 49 de ani din Rovinari, care au folosit la comiterea infracţiunii un detector de metale confecţionat artizanal. Bunurile sustrase urmau să fie transportate în comuna Fărcăşeşti, la punctul de lucru al societăţii comerciale ce are ca obiect de activitate colectarea deşeurilor feroase, în vederea valorificării.

Poliţiştii au constituit un dosar penal în care efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Subansamblele miniere şi detectorul de metale identificat au fost indisponibilizate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor. (A.F.)

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: