Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Administratori cercetaţi pentru comercializare de substanţe toxice

Aproximativ 20 de litri de substanţe toxice şi 15 kg produse de protecţie a plantelor au fost identificate de oamenii legii la 3 societăţi comerciale, administratorii fiind cercetaţi, după caz, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a regimului substanţelor toxice ori de nerespectare a regimului produselor de protecţia plantelor.

În prezent, la nivelul judeţului Gorj sunt autorizate să desfăşoare astfel de operaţiuni, un număr de 24 de societăţi comerciale. Au fost controlate un număr de 10 societăţi comerciale unde oamenii legii au constatat că 3 dintre administratorii acestor societăţi nu respectau prevederile legale în materie, în sensul că fie au deţinut şi comercializat substanţe toxice fără o prealabilă notificare la I.T.M. Gorj, fie au comercializat produse de protecţia plantelor neautorizate.De asemenea, au fost identificate şi ridicate 15 kg preparate chimice periculoase şi 20 de litri de substanţe toxice, expuse spre comercializare fără drept.

Doi administratori găsiţi în ilegalitate

În timpul unei acţiuni de control efectuate la o societate comercială cu punct de lucru în oraşul Rovinari, poliţiştii au stabilit că administratorul societăţii, un bărbat de 40 ani nu a respectat dispoziţiile. Administratorul este suspectat că, în perioada 2010-2011, a deţinut şi comercializat substanţe toxice, fără a notifica Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj, înainte de începerea activităţii, cu privire la lista cu substanţele şi preparatele chimice periculoase pe care le deţine. Poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Gorj, au efectuat un control la o societate comercială din Tg. Jiu, cu punct de lucru în Piaţa Centrală din municipiu, unde au constatat că administratorul, un bărbat de 50 de ani, în perioada 2010-2011, a comercializat produse de protecţia plantelor neautorizate. Poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Gorj

DOSARE

Administratorul din Rovinari este cercetat aspectul comiterii infracţiunii de producere, deţinere sau orice operaţiune privind circulaţia substanţelor şi preparatelor toxice şi foarte toxice fără drept, iar cel din Târgu-Jiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a regimului produselor de protecţia plantelor.

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: