Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Adolescentă din Târgu Jiu, căutată în toată țara

La data de 7 februarie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi de o femeie, de 38 de ani, din localitate, cu privire la faptul că fiica sa minoră, Popescu Maria-Daniela, de 16 ani, ar fi plecat în mod voluntar de acasă în urmă cu o zi şi nu a mai revenit.

Semnalmente : înălţime 1,55 m, constituţie astenică, greutate aproximativ 45 kg, ten alb, ochi căprui, păr blond șuvițat, faţă ovală.

La data plecării era îmbrăcată în blugi de culoare albastră, geacă de fâș galbenă, iar în picioare purta încălțăminte sport de culoare albă, cu imprimeu negru.

În cauză a fost dispusă punerea în urmărire la nivel național a minorei, aceasta fiind cunoscută cu plecări repetate de la domiciliu.

În continuare, polițiștii desfăşoară activităţi specifice pentru identificarea persoanei dispărute.

Cei care pot oferi detalii ce pot duce la identificarea minorei, sunt rugați să apeleze numărul de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursa: IPJ Gorj

Vizualizări: 8,765

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: