Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pași pentru instalația de biogaz de la Motru

Autoritățile din Motru încep să facă demersuri pentru a obține fonduri să tranforme deșeurile menajere în biogaz. Pun la bătaie peste 100 de mii de lei pentru a realiza un studiu de fezabilitate. Întreaga documentație va ajunge pe masa norvegienilor care ar putea trimite în România două milioane de euro pentru realizarea acestei instalații.

Primul pas a fost făcut deja de Primăria Motru. A scos la licitație realizarea studiului de fezabilitate. Cum nu s-a prezentat nicio firmă la prima strigare, licitația a fost reluată.  117.647 lei fără TVA este valoarea achiziției, iar ofertele pot fi depuse până la data de 8 februarie, la sediul primăriei. Cine va propune cel mai scăzut preț va obține contractul.

Primarul din Motru a explicat că va prinde finanțarea de 2 milioane de euro, de la statul norvegian, iar cu acești bani să cumpere un reactor care să transforme deșeurile în biogaz. Va rezulta apoi și un compost care va putea fi folosit în agricultură.

Vizualizări: 1,885

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: