Bilete gratuite de transport pentru pensionarii din Târgu Jiu

Pensionarii din Târgu Jiu vor beneficia și anul acesta de bilete și abonamente oferite gratuit de primărie pentru transportul în comun. Mii de pensionari din municipiu pot beneficia de astfel de facilități.

Distribuirea biletelor gratuite a început încă de la mijlocul lunii decembrie 2018. Pensionarii cu vârste de până la 70 de ani şi un cumul al pensiei de maximum 850 lei beneficiază de 16 bilete de călătorie dus-întors/lună. În schimb, pensionarii trecuţi de 70 de ani beneficiază de 60 de călătorii pe lună, cu condiția ca pensia să nu depășească 1.500 de lei. Conform conducerii Transloc, societatea care se ocupă de transportul în comun în municipiu, limitele de vârstă și de venituri nu s-au schimbat față de anul trecut. ”Până acum, 1022 de pensionari până în 70 de ani au solicitat. Peste 70 de ani, 1462 de pensionari. Că ei tot vin să le ridice”, a declarat Vasile Căilean, directorul societății Transloc.

Pentru a nu pierde din numărul total de bilete pentru anul în curs, pensionarii trebuie să le solicite cât mai repede, pentru că vor beneficia cu luna în care fac solicitarea.

Vizualizări: 1,233

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: