Afacerist executat silit în spatele gratiilor

Unul dintre cei mai prosperi afaceriști din Gorj a ajuns acum dator vândut. Dan Radu Floarea este de la sfârșitul lunii noiembrie din nou în pușcărie. Bărbatul de 60 de ani a fost condamnat la 3 ani și 6 luni, pentru spălare de bani. Fostul afacerist își ispășește pedeapsa la Penitenciarul Târgu Jiu.

Din spatele gratiilor, Floarea este executat silit, pentru nici 1.500 de lei, de către CEZ Vânzare. „Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 1.484,42 lei, din care 1.326,58 lei debit principal conform facturilor şi contractului depus, 9,39 lei penalităţi şi 148,45 lei taxă debranşare. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 50 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată constând în taxa de timbre. Executorie de drept. Cu apel, în termen în 30 de zile de la comunicare”, a decis, săptămâna trecută, Judecătoria Târgu Jiu.

Soții Floarea au rămas cu mari datorii, după ce au apărut problemele penale, iar afacerile familiei au intrat în faliment. Afaceristul a pierdut, de curând, o vilă impunătoare în Târgu Jiu, care a fost scoasă la vânzare de către bancă.

Pe rolul instanțelor de judecată sunt și alte procese deschise băncilor.

Vizualizări: 5,616

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: