Condescu: Suntem aproape să primim o decizie favorabilă în instanță

Fostul preşedinte al clubului Pandurii, Marin Condescu, consideră că echipa din Târgu Jiu încă mai poate oferi surprize suporterilor gorjeni şi nu numai. Pandurii ar putea renaşte, susţine fostul oficial, dacă ar primi o decizie favorabilă la ultima instanţă la care au apelat membri asociaţi, în încercarea de a nu plăti obligaţiile asumate.

Marin Condescu, fostul preşedinte al echipei Pandurii Târgu Jiu, a vorbit duminică pentru ProSport despre formația care în urmă cu șapte ani reprezenta România în cupele europene, iar acum se luptă să se salveze de la retrogradarea în Liga a 3-a. Condescu a povestit într-un material amplu și despre numele importante din fotbalul românesc pe care le-a cunoscut în diverse ipostaze, precum Gică Popescu, Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, Răzvan Burleanu, Gigi Becali sau Adrian Mititelu.

În urmă cu șapte ani, Pandurii era vicecampioană a României şi se afla în prim-planul fotbalului românesc, acum fiind pe ultimul loc în Liga 2. Chiar şi aşa principalul creditor al celor de la Pandurii, aceasta fiind calitatea oficială a lui Marin Condescu, susţine că echipa ar putea primi 4-5 milioane de euro în câteva săptămâni: „Nu vă grăbiți să ne cântați prohodul! Pandurii se află înainte de startul returului aproape de Liga a 3-a, dar s-ar putea să aveți mari surprize. În două-trei săptămâni suntem aproape să primim o decizie favorabilă în instanță, iar de acolo s-ar putea să primim 4 sau 5 milioane de euro. Banii ăștia provin de la membrii fondatori care au făcut vrute și nevrute cu banii după ce eu am început să am problemele alea din urmă cu câțiva ani de zile”.

Suma  de 4.500.000 de euro, reprezentând datorii de la membri fondatori şi finanţatori, susține Marin Condescu că o au cei de la Pandurii de recuperat cu ajutorul judecătorilor.

Pandurii Târgu Jiu a câştigat procesul cu membrii asociaţi care nu şi-au respectat angajamentele şi la Tribunalul Gorj şi la Curtea de Apel Craiova, procesul fiind acum la final, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Vizualizări: 1,787

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: