After-school cu fonduri europene într-o comună din Gorj

O investiție realizată cu fonduri europene prinde contur în comuna gorjeană Câlnic. Este vorba de un after-school, construit chiar în centrul localității, cu o capacitate de 38 de locuri, care va fi gata în toamna acestui an pentru a primi elevii.

Se lucrează de zor la clădirea în care, din toamna acestui an, va funcționa un after-school dotat cu tot ce este necesar. Aici vor putea veni elevii din clasele I-VIII după orele de curs.

Valoarea investiției depășește 500.000 de euro. ”Clădirea este nou construită. Este structurată pe parter, etaj și mansardă și echipată cu lift interior pentru elevi. Aici va fi amenajată o sală de mese, bucătărie, dormitoare, sală de festivități, sală de activități, dar și un spațiu de joacă. Capacitatea este de 38 de elevi din clasele primare și gimnaziale. Din toamnă va deveni funcțional”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul din Câlnic.

Lucrările au început în anul 2019, dar au stagnat pentru câteva luni din cauza pandemiei și au fost reluate din toamna anului trecut.

Vizualizări: 2,086

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: