Agenţia de Muncă Gorj se extinde

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj are în plan extinderea sediului anul viitor. Investiţia este deja prinsă în bugetul pe 2012 şi se ridică la aproape 20 de miliarde lei vechi. Potrivit conducerii, proiectul a mai fost prins şi anul trecut în buget însă firma care trebuia să execute lucrarea a renunţat în ultimul moment.

Conducerea AJOFM Gorj spune că este vorba de o construcţie de amploare ce presupune încă un nivel plus extindere în curtea interioară. Proiectul este făcut, aşteaptă numai să fie pus în aplicare, lucru care nu s-a întâmplat până acum pentru că executantul a renunţat pur şi simplu la lucrare. Anul acesta, investiţia a fost prinsă din nou în buget, conducerea aşteptând să fie aprobată. „Extinderea nu s-a făcut anul trecut, constructorul a renunţat la construcţie pur şi simplu. Anul acesta am prins-o din nou, aşteptăm să vedem dacă se aprobă. Construcţia presupune spaţii mai mari, încă un nivel”, a declarat Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.

Cum lucrarea nu a mai fost realizată AJOFM Gorj a înapoiat Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă nu mai puţin de 157 de miliarde de lei pentru a fi redistribuiţi către alte judeţe. „Noi am estimat pentru 2011 un buget. Pentru că bugetul nu a fost executat în sensul că noi am estimat un număr mai mare de şomeri şi iată că a fost mai mic, banii i-am redistribuit către alte agenţii din ţară. Banii au fost pe hârtie, nu i-am avut niciodată în conturi. De fiecare dată se procedează la fel când nu se execută bugetul în totalitate”, a adăugat Romeo Chiriac.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: