Agenţiile matrimoniale, soluţii pentru târgujienii fără iubite

Afacerile cu agenţiile matrimoniale merg bine pe timp de criză. Sunt zeci de persoane care plătesc bani buni pentru a-şi găsi partenerul de viaţă prin acest mijloc. Cei care cer ajutorul agenţiilor matrimoniale sunt bărbaţii.

În Târgu Jiu funcţionează o singură agenţie matrimonială. Cei care apelează la astfel de servicii pentru a-şi găsi partenerul de viaţă scot din buzunar între 100 şi 200 de lei. Totul începe cu o prezentare video, caseta cu filmarea este studiată apoi de către alţi clienţi care în funcţie de preferinţe decid care persoană ar fi potrivită pentru ei iar dacă şi persoana vizată este de acord se stabileşte o întâlnire, moment în care cei doi pot face schimb de date de contact. Potrivit administratorului agenţiei matrimoniale din Târgu Jiu,  afacerea este în avantajul ambelor părţi. „Clientul îşi poate găsi jumătatea mai repede iar noi nu dormim cu frica că vom da faliment“, spune Tonica Lumezeanu, administratorul agenţiei matrimoniale.

Cei interesaţi sunt bărbaţii

Numărul celor care au apelat la serviciile agenţiei matrimoniale este în creştere de la lună, spun reprezentanţii agenţiei matrimoniale. „Clienţii care apelează la agenţiile matrimoniale sunt fie timizi, ocupaţi, divorţaţi sau refuzaţi şi mare parte dintre ei sunt bărbaţi“, spune Tonica Lumezeanu administrator agenţie matrimonială.

Sunt şi persoane pentru care a trece pragul unei agenţii matrimoniale, reprezintă o ruşine „Există atâtea posibilităţi să întâlneşti persoana potrivită şi chiar nu înţeleg  de ce dau bani la agenţie, în primul rând se fac de ruşine iar în al doilea rând sunt şanse mici să găsească ce caută“, spune Alin Geamănu din Târgu Jiu.

Vizualizări: 562

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: