Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Agresorul consilierului din Negomir a scăpat de cătuşe

Tânărul de 27 de ani din Negomir care la începutul săptămânii a fost implicat într-un scandal în timpul căruia l-a lovit cu un topor în cap pe un consilier local din comună a scăpat de cătuşe. Sorin Blidaru a fost audiat marţi seara de procurorul care instrumentează acest dosar şi, în cele din urmă, a scăpat de prezentarea în faţa instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă. El a fost plasat, în schimb, sub control judiciar, măsură care presupune inclusiv prezentarea sa la organele de anchetă ori de câte ori este chemat.

Blidaru s-a ales cu dosar penal după ce consilierul Eleodor Marcu a solicitat prin 112 o ambulanţă, el anunţând că a fost lovit cu un topor în cap. Ulterior, consilierul a obţinut un certificat medico-legal care atestă faptul că are nevoie de 10 zile de îngrijiri medicale. Scandalul dintre cei doi a izbucnit de la dorinţa lui Blidaru de a-i obliga pe cei de la Primărie să mute cu o palmă un tub de evacuare a apelor, el considerând că, astfel, apa nu va mai ajunge pe terenurile sale agricole. Marcu a povestit că a apucat doar să se întoarcă pentru scurt timp cu spatele pentru a da un telefon la Primărie şi a întreba dacă tubul respectiv poate fi mutat, în momentele următoare el fiind luat la bătaie. (G.C.)

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: