Victorie pe terenul liderului pentru Petrolul Bustuchin care devine vicecampioană

Liderul Ligii 4 Gorj a pierdut al doilea meci consecutiv în penultima etapă din play-off. CSO Turceni a fost învinsă acasă în etapa a 5-a de Petrolul Bustuchin, scor 1-2, petroliştii adjudecându-şi astfel şi locul doi la finalul acestui sezon în care se pot consola cu faptul că au înregistrat cele mai puţine eşecuri.

 Etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 4 Gorj a consemnat un nou eşec pentru liderul campionatului. Campioană deja în Gorj,  CSO Turceni nu îşi face însă probleme asupra câştigării titlului în acest sezon, chiar dacă a fost învinsă acasă cu scorul de 2-1 de Petrolul Bustuchin în ultima etapă. A fost acesta al doilea eşec consecutiv pentru cei de la Turceni, după cel din meciul cu Jiul Rovinari din etapa precedentă. După ce a învins liderul Jiul Rovinari a înregistrat în această etapă un rezultat de egalitate, scor 1-1 cu Internaţional Băleşti. Echipa din Turceni a avut un parcurs impecabil în acest sezon, având doar patru meciuri pierdute în total, în sezonul regulat şi play-off. Ceva mai puţine eşecuri are însă Petrolul Bustuchin, care a pierdut doar trei partide şi este deva vicecampioană la judeţ. Petrolul Bustuchin a reuşit astfel o victorie de orgoliu pe terenul campioanei şi îşi adjudecă poziţia secundă în clasamentul ligii judeţene, cu o etapă înainte de final şi se consolează cu titlul de echipă cu cele mai puţine eşecuri din acest sezon. „În urma acestui succes, echipa condusă de Barbu Cristian, devine formaţia cu cele mai puţine înfrângeri din ligă, element ce aduce o oarecare frustrare în rândul grupului nostru, care se vede nevoit sa plătească tribut remizelor surprinzătoare din sezonul regulat!”, au precizat cei de la Bustuchin pe pagina oficială, acolo unde anunţă şi ultimul joc al sezonului: „În ultima etapă din play-off, echipa noastră se deplasează la Rovinari pentru confruntarea cu Jiul din localitate. Meciul care trage cortina pentru cele două formaţii în acest sezon, se va disputa la finalul week-end-ului viitor cu începere de la ora 12”.

CSO Turceni mai are de disputat un meci înainte de barajul pentru promovarea în Liga 3, acolo unde va întâlni echipa campioană din judeţul Timiş.

Vizualizări: 411

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: