AJF Gorj stabileşte săptămâna viitoare data reluării Ligii 4

Asociaţia Judeţeană de Fotbal a anunţat miercuri că va convoca o şedinţă a Comitetului Executiv al asociaţiei pentru săptămâna viitoare. Tot atunci are loc şi întâlnirea cu cluburile și asociațiile sportive cu activitate exclusivă de copii și juniori.

AJF Gorj începe activitatea săptămâna viitoare anunţând convocarea Comitetului Executiv pentru a stabili exact data reluării competiţiilor şi pentru a discuta şi cu cluburile și asociațiile sportive cu activitate exclusivă de copii și juniori.

„Săptămâna viitoare, la sediul AJF Gorj, vor avea loc sedința Comitetul Executiv al asociației, precum și întâlnirea cu cluburile și asociațiile sportive cu activitate exclusivă de copii și juniori. Așa cum am promis, ne vom întâlni să discutam problemele acestora și să găsim o rezolvare, în limita competențelor”, a comunicat miercuri AJF Gorj pe pagina oficială după ce, cu o zi înainte anunţase că se va propune ca Liga 4 să se reia la începutul lunii martie.

AJF Gorj a anunţat că, în urma discuțiilor purtate cu administrația FRF, la care a participat și președintele AJF Gorj, campioana județului Gorj se va comunica până la data de 12 iunie 2022. Din acest motiv, în Comitetul Executiv al AJF Gorj se va propune ca reluarea campionatului Ligii 4 să se facă începând cu data de 6 martie 2022.

În acest sezon 2021 – 2022, AJF Gorj a reuşit să alinieze la startul Ligii 4 doar 10 echipe, schimbând din acest motiv sistemul competiţional. Astfel, după meciurile din sezonul regulat, se vor disputa şi jocuri de play-off între primele patru clasate pentru a se stabili echipa care va reprezenta Gorjul la barajul de promovare în Liga 3. După disputarea meciurilor din turul acestui sezon regulat liderul din Liga 4 este CSO Turceni.

Vizualizări: 273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: