Handbalistele de la CSM Târgu Jiu cred în promovare

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu este tot mai aproape de îndeplinirea obiectivului de a promova în Liga Florilor. Aflate pe locul 1 în clasamentul seriei, handbalistele cred tot mai mult în îndeplinirea obiectivului de promovare în Liga Florilor.

Victoria obţinută în primul meci oficial din noul an le-a adus pe handbalistele de la CSM Târgu Jiu pe locul 1 în clasamentul seriei B în care formaţia gorjeană este principala favorită la promovare. Chiar dacă în prima parte a sezonului echipa a doua a celor de la Gloria Bistriţa s-a aflat pe locul 1, tot CSM Târgu Jiu era favorită la promovare pentru că această echipă satelit a bistriţenilor nu are drept de promovare.

Ira Zinatullina, cea mai bună jucătoare de la ultimul meci dar şi cea mai bună marcatoare a meciului, cu 9 goluri, consideră că echipa din Târgu Jiu este principala favorită la promovare. „Sper că revenirea a fost una spectaculoasă şi fanii au fost alături de noi. Le mulţumim că au venit în număr mare la sală. Am controlat meciul de la cap la coadă dar întotdeauna este mai greu să te mobilizezi cu o echipă care este mai slab cotată decât tine. Sunt trei puncte importante iar diferenţa a fost făcută de unitatea grupului şi de apărare”, a declarat Zinatulina care consideră dificilă deplasarea de la Bistiţa, adversarul cel mai puternic din acest moment: „Cred că ne vom lupta cu noi înşine, noi suntem principalul nostru adversar. Dacă noi ne vom lupta şi vom forma un nucleu bine sudat, nu cred că vom întâmpina probleme în retur. Urmează o deplasare dificilă la Bistriţa, dar avem o săptămână să ne pregătim pentru acest meci şi sunt sigură că ne vom întoarce cu trei puncte de acolo”.

CSM Târgu Jiu a acumulat 27 de puncte după primele nouă etape din acest sezon iar adversarele de la satelitul Bistriţei se află pe locul doi în clasament, cu 25 de puncte.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: