Portarul dat afară de ACS Viitorul Târgu Jiu a găsit echipă

Portarul dat afară de cei de la ACS Viitorul Târgu Jiu şi-a găsit imediat echipă în Liga 2. Bogdan Moga a fost prezentat deja de FK Miercurea Ciuc care și-a prezentat cele cinci achiziții făcute în acest an.

Fostul portar de la ACS Viitorul Târgu Jiu se numără printre noutăți la formaţia de Liga 2 FK Miercurea Ciuc și-a prezentat cele cinci transferuri făcute în această iarnă. În cadrul unei conferințe de presă, formația lui Valentin Suciu a anunțat noutățile pe care se va baza în partea secundă a campionatului.

Portarul Bogdan Moga a fost sub contract cu ACS Viitorul Târgu Jiu în ultimele sezoane, iar în prima parte a actualului campionat a jucat în numai patru meciuri de Liga 2. La reunirea din acest an echipa condusă atunci de Octavian Benga a avut cinci portari la pregătire, renunţând între timp la doi dintre aceştia. Înainte de a ajunge la Târgu Jiu pentru a juca la echipa lui Nicolae Sarcină, Moga a mai evoluat, printre altele, la Luceafărul Oradea, Pandurii Târgu Jiu şi ASA Târgu Mureș.

Moga îşi va putea întâlni fosta echipă în Turcia pentru că FK Miercurea Ciuc a hotărât și ea să meargă în Antalya pentru cantonamentul de iarnă, cam în aceeaşi perioadă cu ACS Viitorul Târgu Jiu. Contextul pandemic i-a făcut pe ciucani să decidă plecarea în Antalya, în perioada 28 ianuarie – 11 februarie, unde vor disputa mai multe meciuri amicale. 

Vizualizări: 939

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: