Pandurii joacă în deplasare la Mioveni. Programul etapei

Pandurii Târgu Jiu a început de luni pregătirea meciului cu CS Mioveni din etapa a 23-a a Ligii a II-a, etapă care a fost programată de FRF pe durata a patru zile. Gorjenii vor juca în deplasare cu CS Mioveni, sâmbătă 2 martie, cu începere de la ora 11:00.

În etapa a 23-a se vor disputa câteva meciuri atractive: la Piteşti se joacă FC Argeş - Chindia, la Timişoara se dispută Ripensia - UTA, în timp ce la Cluj Napoca are loc "U" Cluj - ASU Politehnica Timişoara. Etapa a 23-a, a patra a returului, va începe de vineri, când, la Piteşti, de la ora 17:30, se joacă derby-ul rundei. FC Argeş, echipa de pe locul 6, o întâlneşte pe Chindia, a 5-a clasată, care e la doar două puncte în spatele liderului. Sâmbătă, de la ora 11:00, sunt programate alte şase partide, cea televizată fiind cea care se dispută la Constanţa, între SSC Farul, echipa lui Ciprian Marica, şi liderul campionatului, Sportul Snagov. Tot sâmbătă, la Timişoara, pe "Dan Păltinişanu", se dispută un meci cu două echipe cu nume istorice, Ripensia şi UTA. Şi tot sâmbătă Pandurii se va deplasa la Mioveni pentru meciul cu CS Mioveni.

Duminică, de la ora 14:00, la Ploieşti are loc jocul dintre Petrolul şi Metaloglobus, în timp ce etapa se încheie luni seară, după întâlnirea dintre "U" Cluj şi ASU Politehnica, programată de la ora 17:30.

Pandurii au început de luni pregătirea acestui joc cu CS Mioveni, marţi Adrian Bogoi programând două antrenamente, tehnicianul explicând că jucătorii nou veniţi au nevoie de timp pentru a se integra în lot şi pentru ca echipa să se poată omogeniza. „Vom forma echipa pe parcurs, pentru că ne-au plecat foarte mulţi jucători, iar dacă punem şi fotbaliştii accidentaţi vorbim de opt titulari care nu mai sunt în echipă. Sperăm să îi integrăm pe cei care au venit pe parcurs, pentru că sunt jucători tineri de perspectivă”, a spus Bogoi care a fost nevoit să trimită deja pe teren la primul joc oficial trei nou-veniţi care nu au mai avut timp să se integreze în lot, fiind şi chiar cei sosiţi după cantonamentul de iarnă, la fel ca şi portarul Costache. ”Portarul Alexandru Costache este un portar cu calităţi, sperăm să se integreze  la noi pentru că avem nevoie de concurenţă şi la postul de portar şi în toate compartimentele. Costache este un portar care a lăsat o primă impresie destul de bună. Are şanse la fel ca toţi ceilalţi jucători pentru că eu le dau şanse tuturor să demonstreze şi să joace”, a precizat antrenorul Adrian Bogoi.

La meciul din etapa viitoare de la Mioveni tehnicianul pandurilor va fi nevoit să îl trimită pe teren şi pe portarul Alexandru Costache, deoarece titularul Mihai Cotolan va fi suspendat  etapa viitoare pentru cumul de cartonaşe galbene.

Programul etapei a 23-a:

vineri, 1 martie, ora 17:30

FC Argeş - Chindia Târgovişte - DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV   

sâmbătă, 2 martie, ora 11:00

ACS Poli Timişoara - Luceafărul Oradea    

Dacia Unirea Brăila - Academica Clinceni   

SSC Farul Constanţa - Sportul Snagov - DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV  

Daco-Getica Bucureşti - CS Baloteşti    

CS Mioveni - Pandurii Târgu Jiu   

Aerostar Bacău - Energeticianul    

sâmbătă, 2 martie, ora 14:00

Ripensia Timişoara - UTA Arad   

duminică, 3 martie, ora 14:00

Petrolul Ploieşti - Metaloglobus Bucureşti - DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV  

luni, 4 martie, ora 17:30

Universitatea Cluj - ASU Politehnica Timişoara - DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV

Vizualizări: 420

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: