Al treilea Cucăilă implicat în scandal cu bătaie

Doi tineri din Târgu Jiu au fost reţinuţi de poliţiştii gorjeni după ce l-au bătut cu bestialitate pe Gheorghe Cucăilă într-un bar. Este al treilea membru al familiei Cucăilă implicat în astfel de incidente în ultimul an. Primul bătut a fost Ion Cucăilă, acesta fiind victima unor poliţişti care l-au lovit chiar în sediul poliţiei municipale, pentru că ar fi refuzat să se legitimeze. Un nepot al acestuia, fotbalist la Internaţional Băleşti, a avut şi el o altercaţie cu poliţiştii după ce a condus beat şi a lovit două maşini.

Dumitru Alexandru Stanciu şi Constantin Tufan, de 23 şi 25 de ani, din Târgu Jiu, au fost reţinuţi joia trecută de poliţişti pentru 24 de ore, fiind principalii suspecţi în cazul scandalului ce a avut loc luna trecută la barul „La Capul Dealului” din cartierul Ursaţi. Aceştia au fost audiaţi vineri de procurori.

Gheorghe Cucăilă a fost lovit cu pumnii și picioarele, dar și cu o bâtă, de către doi indivizi cu care nu era în cele mai bune relații. Incidentul a avut loc luna trecută într-un bar din cartierul Ursați, dar anchetatorii au dispus de abia acum reținerea suspecților.

Cercetările sunt efectuate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj care vor dispune măsurile legale în funcţie de probatoriul administrat. „S-a reţinut faptul că în noaptea de 11 spre 12 octombrie 2014 la un bar din cartierul Ursaţi partea vătămată a fost agresată de două persoane de sex masculin care l-au lovit cu pumnii şi picioarele precum şi cu o bâtă, fiindu-i produse leziuni traumatice care au necesitat internarea în spital a părţii vătămate şi intervenţie chirurgicală de urgenţă, suportând partea vătămată un traumatism abdominal cu ruptură de splină, o fractură costală şi un şoc hemoragic, aspecte care rezultă din certificatul medico-legal”, arată procurorii.

Victima, Gheorghe Cucăilă, a fost internat în spital până pe data de 7 noiembrie. Cercetările au durat mult pentru că au fost interogaţi toţi cei prezenţi în bar în momentul în care a avut loc scandalul.

PEDEPSE

Dintre cei trei Cucăilă implicați în diferitele scandaluri din ultimul an, doar Marius Constantin Cucăilă, fotbalist pe la Bălești, a primit o pedeapsă pentru faptele sale. Împotriva sa judecătorii au dispus mai multe decizii de condamnare, toate fiind contopite într-una singură, cu executare, el având de stat în spatele gratiilor 2 ani și 8 luni. În ceea ce-l privește pe unchiul Ion Cucăilă, acesta mai are de așteptat până când va vedea dacă instanța îi găsește vinovați pe polițiștii trimiși în judecată și acuzați că l-au snopit în bătaie chiar în sediul Poliției Municipale.

Vizualizări: 348

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: