Al treilea incident electoral la Slivileşti. Soţia contracandidatului, martor!

Primarul Sorin Bucurescu este implicat într-un alt scandal, al treilea din această campanie. Primarul din Slivileşti este acuzat de contracandidatul său, Dumitru Roibu de la PDL, că i-a rupt două bannere. La fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție, care au verificat cele reclamate. În timp ce soţia lui Roibu susţine că l-a văzut pe stâlp, Bucurescu spune că nu are nici condiția fizică de a face așa ceva...

Incidentul s-a petrecut sâmbătă noaptea. Cea care a auzit zgomotele produse la ruperea afișului din fața casei lor, este soția candidatului PDL de la Slivilești, Ioana Roibu. Femeia povestește că dormea și la un moment dat a auzit zgomotul produs la căderea banner-ului. Atunci s-a uitat pe geam și a văzut persoana urcată pe stâlp, care tăiase frânghiile. Aceasta bagă mâna în foc că a fost Sorin Bucurescu, primarul comunei. “Sunt sigură că a fost domnul primar, pentru că l-am văzut pe stâlp. Nu a avut scară,, s-a urcat așa pe stâlp. Am strigat hoții, s-a trezit și soțul meu, dar până am ieșit la poartă acesta fugise. Nu era singur, mai era cineva cu dumnealui”, susține Ioana Roibu, soția candidatului PDL de la Slivilești, Dumitru Roibu.

Nevasta lui Roibu crede că l-a văzut pe primar

La fața locului a ajuns imediat poliția. Împreună cu oamenii legii, Roibu a mers să verifice dacă sunt probleme și cu celelalte bannere. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a constatat că îi mai lipsea unul. Se mai observau doar ațele cu care fusese legat. Primul la care s-a gândit democrat liberalul a fost tot Sorin Bucurescu, primarul din comună. “Am cinci bannere la nivelul comunei. Atunci când am mers să verificăm, cu poliția, la fața locului și celelalte zone în care erau amplasate, am observat că unul lipsea cu totul. Tot în aceeași perioadă a fost furat, deoarece cu o seară înainte era acolo. Nu cred că are cine altcineva să-l ia decât domnul primar. El l-a tăiat și pe cel din fața porții și tot pe el îl bănuiesc și că l-a furat pe cel de-al doilea”, a declarat Dumitru Roibu, candidatul PDL de la Slivilești.

Pe de altă parte, Bucurescu susține că nu ar avea cum să fie el cel care era cățărat pe stâlp. “Eu în seara aceea am fost acasă cu soția. Pot să vă spun că nu am ieșit din casă, am fost foarte obosit, am mâncat și m-am culcat. Nu este adevărat ce spune domnul Roibu. Nu aveam cum să mă urc eu așa, fără scară pe stâlp, deoarece am 90 de kilograme și nu aș putea să fac asta. Este treaba dumnealui ce spune, însă poliția va face verificările și se va demonstra acest lucru”, susține Bucurescu.

Al treilea incident

Este al treilea incident petrecut la Slivilești, între Bucurescu și susținătorii PDL. Prima dată Bucurescu a fost acuzat de Lucian Lambu, candidat la consiliu local și susținător al lui Dumitru Roibu, de faptul că i-a distrus sistemul audio instalat pe mașina cu care făcea propagandă. Al doilea incident, și cel mai grav până acum, este legat de o bătaie petrecută în urmă cu două săptămâni la Slivilești între gașca Bucurescu și un alt susținător al lui Roibu, Iom Mălăele. În urma acestui scandal doi dintre susținătorii primarului au stat 24 de ore în beciul poliției, în timp ce Bucurescu era cercetat în stare de libertate. Dacă va fi descoperită, persoana care a furat materialele de propagandă se va alege cu dosar penal.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: