Al treilea primar USL care îl susţine pe democrat-liberalul Cupă

Primarii USL aşteaptă cu interes nominalizările candidaţilor la alegerile parlamentare. Amânarea anunţării acestora nu face altceva decât ca timpul să treacă în favoarea reprezentanţilor altor formaţiuni politice. În momentul de faţă, Ion Cupă, candidatul Alianţei România Dreaptă, pare să fie favoritul aleşilor locali din Colegiul 1, indiferent de culoarea politică.

Democrat-liberalul Ion Cupă, candidatul ARD la alegerile parlamentare, este agreat tot mai mult de primarii USL. Dacă săptămâna trecută doi primari USL anunţaseră că îl vor  susţine pe Cupă, în prezent, ideea de a-l sprijini în campania electorală capătă tot mai mulţi adepţi. Lui Marian Rotaru, primarul PSD de la Leleşti, şi Florinel Ţuilă, primarul PC de la Cătunele, li se alătură şi Gheorghe Corbeanu, primarul PSD de la Godineşti.

Corbeanu spune că susţine candidatul democrat-liberalilor în condiţiile în care USL-ul va veni cu o persoană fără credibilitate. “Aşteptăm cu interes anunţarea candidaţilor USL. În condiţiile în care alianţa va veni cu o persoană care nu are credibilitate îl voi susţine pe domnul Cupă”, a declarat Gheorghe Corbeanu, primarul comunei Godineşti. Acesta este convins că Ion Cupă va putea face multe pentru gorjeni în postura de parlamentar. “Domnul Cupă a ajutat foarte mulţi primari, în calitate de director al Direcţiei de Finanţe, şi sunt sigur că îi va ajuta în continuare şi în postura de parlamentar. Spre exemplu, în perioada în care s-au arondat administraţiile, comuna Godineşti trebuia să treacă la Rovinari sau Motru. Până atunci nu vorbisem niciodată cu dânsul. Întrucât locuitorilor comunei Godineşti le era mult mai uşor să vină la Târgu Jiu pentru a-şi rezolva problemele, am fost personal la domnul Cupă şi i-am explicat acest lucru. Dânsul a înţeles şi ne-a arondat la Târgu Jiu”, a menţionat primarul Corbeanu.

NEMULŢUMIRE

Gheorghe Corbeanu spune că nu mai repeta situaţia de acum patru ani când locuitorii comunei au acordat voturile senatorului Ion Ruşeţ, care de atunci nu a mai venit prin Godineşti. “În urmă cu patru ani l-am sprijinit pe domnul Ruşeţ, iar de atunci nu l-am mai văzut prin comună. La Godineşti sunt voturi multe şi le vom da unui candidat care să facă treabă şi nu unuia care să vină prin zonă doar înainte de alegeri”, a declarat primarul de la Godineşti. 

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: