Albanezul însurat cu o prostituată gorjeancă, din nou la proces

Cetățeanul albanez care în urmă cu câțiva ani a fost prins de procurorii DIICOT că împreună cu soția sa, originară din Gorj, ducea fete de pe malul Jiului în străinătate și le obliga să se prostitueze, în special în Italia, a ajuns ieri din nou la Târgu Jiu.

Încătușat și aflat în executarea pedepsei cu închisoarea stabilită de instanțele de judecată, Erjon Lleshi le cere magistraților gorjeni să îi calculeze corect pedeapsa pe care o are de executat întrucât alte instanțe din țară nu i-au dedus corect perioadele în care el a mai fost în spatele gratiilor. Vorbitor fluent de limba română, albanezul a avut ieri un lung dialog cu judecătorul Gheorghe Gârcu, dar și cu reprezentantul Parchetului la acest proces, cu toții încercând să clarifice cum poate fi îndeplinită legal solicitarea lui Erjon Lleshi. El a explicat că nici judecătorii de la București și nici cei de la Craiova nu i-au calculat corect perioada pe care trebuie să o mai stea după gratii, el nefiind de acord cu modul în care i s-au dedus din pedeapsă perioadele de arest preventiv, o decizie în cazul său urmând să fie dată peste o săptămână.

Erjon Lleshi a ajuns în spatele gratiilor după ce el și soția sa au fost dovediți de procurorii gorjeni de la DIICOT ca fiind capii unei rețele de trafic de persoane, amândoi având de executat pedepse cu închisoarea în momentul de față. Soția acestuia, Aurelia Mudăvoiu, a povestit în urmă cu câțiva ani, audiată fiind la Tribunalul Gorj, cum s-a prostituat în Italia chiar și în perioada în care era măritată cu albanezul. Judecătorul de caz a avut atunci curiozitatea să întrebe: „Şi bărbatul îl ţineai acasă ca pe trântor?”, răspunsul primit fiind categoric. „Da, îl ţineam pe banii mei. Cu acei bani mi-am cumpărat casă la Licurici şi apartament la Bâlteni”, a spus, sec, Mudăvoiu, care a menţionat că doreşte să spună tot adevărul pentru a se asigura că va fi lăsată în libertate. „Le cunosc pe fetele care s-au prostituat, dar nu s-au prostituat pentru că le-am dus eu acolo. Ele au dorit să vină cu mine. Eu lucram acolo, una dintre ele mă ştia şi m-a întrebat dacă pot s-o iau şi i-am spus că nu. Banii i-am făcut de la clienţi, pentru că eram plătită foarte bine. Un client mi-a dat o singură dată 16.000 de euro. I-a scos din contul lui şi i-a pus pe numele meu, apoi altcineva mi-a dat 10.000 de euro. De acolo am banii”, declara gorjeanca într-o perioadă în care avea cătuşe la mâini şi ar fi mărturisit orice pentru a scăpa de ele.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: