ALDE Dolj îi scrie lui Tăriceanu: Ați ales tranzacționismul?

Organizaţia ALDE Dolj, dizolvată în urma unei decizii aprobate vineri, a transmis, luni, o scrisoare deschisă preşedintelui formaţiunii, Călin Popescu Tăriceanu, în care-i solicită să renunţe la deciziile ”nestatutare şi antidemocratice” privind excluderile şi dizolvările de organizaţii.

Reamintim că Ion Cupă, președintele ALDE Dolj, a fost propus ministru al Energiei de Dăncilă, după care a fost exclus de Tăriceanu din ALDE.

"Nu a fost deloc uşor aici la Craiova şi în Dolj să facem o organizaţie care să câştige, deopotrivă respectul oamenilor şi pe cel al competitorilor politici, fie ei parteneri sau adversari. Cum poate un om cu profilul dumneavoastră politic să accepte ca un funcţionar de partid -l-am numit pe dl Chiţoiu- să dizolve dintr-un condei o întreagă organizaţie cu mii de membrii şi alte mii de simpatizanţi?!", scriu cei de la ALDE Dolj lui Tăriceanu.

Scrisoarea deschisă, publicată pe pagina de socializare, a fost asumată de liderii locali ai formațiunii și de primari, care au distribuit-o.

"Chiar v-aţi pierdut de tot onoarea şi busola politică?! Oare aţi purtat o mască de liberal adevărat, în toţi aceşti ani, şi acum vă vedem adevărata faţă?! V-aţi dat mult prea uşor pe mâna unor oameni care vă vor murdări iremediabil întreaga carieră politică, dar pe care nu-i vom lăsa să distrugă partidul! Chiar aşa, dle Tăriceanu?! Aţi ales la final de carieră tranzacţionismul în locul liberalismului?! Spuneţi-ne nouă, şi în general opiniei publice româneşti, dacă aţi luat aceste decizii cu ”pistolul la spate”?!", se mai arată în Scrisoarea deschisă.

Vizualizări: 908

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: