Pandurii vrea continuitate în rezultate

Antrenorul echipei Pandurii, Călin Cojocaru, își pune mari speranțe în ultimele două partide din sezonul regulat. Tehnicianul spune că echipa sa trebuie să lege seria jocurilor pozitive şi să mai acumuleze moral înainte de play-out.

Gorjenii de la Pandurii sunt deja cu gândul la meciurile din partea a doua a acestui sezon atipic. Până atunci mai sunt însă două jocuri de disputat din sezonul regulat.

Pentru prima dată în acest sezon, Pandurii a izbutit să lege două partide fără înfrângere: 1-1 la Aerostar Bacău și 1-1 la Târgu Jiu cu ASU Politehnica. Iar echipa antrenată de Călin Cojocaru nu vrea să se oprească ci speră să nu piardă nici în următoarele două jocuri rămase de disputat în sezonul regulat al Ligii 2, cu SCM Gloria Buzău (deplasare) și Unirea Slobozia (acasă). ”Vreau să jucăm la victorie ultimele două jocuri, așa cum le-am jucat și pe cele cu Aerostar și Politehnica, chiar dacă am făcut egaluri. Trebuie să legăm seria pozitivă, fiindcă e foarte important pentru noi să căpătăm moral înainte de play-out. Trebuie să adunăm puncte, fiindcă în play-out se intră cu același număr de puncte obținut în sezonul regulat, nu se înjumătățesc”, a spus antrenorul pandurilor care vrea să nu piardă la Buzău: „Noi mergem să jucăm fotbal. Buzău e o echipă bună, dar la Liga 2 orice echipă poate să bată pe oricine”.

Primul rezultat pozitiv al echipei sale din acest sezon a fost în etapa a 8-a a Ligii 2, scor 2-1 la CSM Reșița. Gorjenii au mai remizat, în runda a 10-a, la Miercurea Ciuc, scor 1-1 cu FK Csikzereda, după care iar au pierdut, acasă, cu Dunărea Călărași, 1-2. Pandurii a mai învins CSM Slatina, scor 2-1 la Târgu Jiu, în etapa a 14-a. În rundele 18, respectiv 19, Pandurii a legat în premieră două jocuri fără eșec în acest campionat, 1-1 la Aerostar Bacău, respectiv 1-1, la Târgu Jiu, cu ASU Politehnica Timișoara.

Partida SCM Gloria Buzău – Pandurii Târgu Jiu, contând pentru etapa a 20-a a Ligii 2, este programată sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Gloria din Buzău.

Vizualizări: 414

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: