Încă o echipă din Liga 2, ameninţată cu desfiinţarea

Dispariţia celor de la Turris Oltul poate fi urmată de desfiinţarea încă unei echipe din Liga 2. Play-off sau desființare este ultimatumul dat  de conducerea administrativă a echipei CS Mioveni.

CS Mioveni s-ar putea desființa, dacă ratează calificarea în play-off-ul din Liga 1. Anunțul a fost făcut de Ion Georgescu, primarul orașului. CS Mioveni a obținut 7 puncte în cele 3 meciuri din 2021, dar nu e suficient. Edilul Ion Georgescu nu concepe ratarea accederii în play-off. Momentan, argeșenii sunt pe locul 10, cu 27 de puncte. Mai au de disputat două partide, în deplasare cu Petrolul și pe teren propriu cu Aerostar Bacău. „Dacă nu intră în play-off, pentru conducere, pentru echipă, viitorul va fi unul tragic. Şi nu sunt cuvinte goale. Urmăriţi parcursul echipei. Nu le-a lipsit nimic, au condus, au avut posibilitatea, dar văd că ne întoarcem la meciul cu Petrolul de anul trecut, când am ratat accederea în liga superioară. Probabil că sunt unii care s-au învăţat să rămână în Divizia B şi se mulţumesc cu puţin, cu salariul acela de 20-30 de milioane de lei vechi. Probabil că de aceea se întâmplă ceea ce se întâmplă la CS Mioveni. Primăria, Consiliul Local, sponsorii, nimeni nu-şi mai permite să facă experienţe pe bani. Sunt vremuri grele”, a declarat Ion Georgescu, conform Jurnalul de Argeș.

Turris Oltul Turnu Măgurele este prima echipă din Liga 2 care s-a desfiinţat în acest sezon, fiind o formație care a participat în play-off sezonul trecut.

Vizualizări: 1,530

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: