Alegeri pe ascuns în organizaţia din Târgu-Jiu a PDL

La un număr de 26 de secţii din Târgu Jiu, ale PDL Gorj au fost organizate alegeri, însă puţini membri au ştiut că au început alegerile la municipiu. Interesant este că nici măcar preşedintele PDL Târgu-Jiu, Gore Popescu,  nu a ştiut de alegeri.

O parte din membrii PDL Gorj participă la şedinţele de partid doar pentru a afla ultimele acţiuni ale partidului. Aşa se face că joi, în cadrul ultimei şedinţe a democrat-liberalilor gorjeni, Nicolae Cilibiu, cel care se ocupă de organizaţia de la Târgu Jiu, le-a adus participanţilor la cunoştinţă faptul că în 26 de organizaţii din municipiu alegerile au avut deja loc. Fără să ştie măcar că se depun candidaturi, unii membrii au aflat cu stupoare că la 26 de secţii preşedintele a fost deja ales.

Unii voiau să candideze

Nemulţumirea democrat-liberalilor este cu atât mai mare cu cât în interiorul organizaţiei sunt membri care doreau să se înscrie la alegeri, iar odată ce desemnarea preşedinţilor a avut deja loc, acest lucru este imposibil. „Am fost joi la şedinţă, iar domnul Cilibiu ne-a spus că au fost desemnaţi preşedinţii la 26 de secţii. E anormal ca făcând parte din acelaşi partid să aflăm despre lucrurile care au avut deja loc şi să nu fim consultaţi şi noi înainte. Sunt persoane care ar fi dorit să se înscrie, eu unul nu, dar sunt membrii care ar fi vrut”, susţine Gore Popescu, membru PDL.

Întrebat despre acest lucru, Nicolae Cilibiu susţine că nici măcar perioada de depunere a candidaturilor nu a început, dar oricum preşedintele Ion Ruşeţ le ştie pe toate. „Nu a fost nicio problemă la şedinţă. Nu ştiu despre ce vorbiţi. Întrebaţi-l pe domnul Ruşeţ, dumnealui ştie ce a fost”, susţine Nicolae Cilibiu.

Membrii PDL Gorj, care nu au avut cunoştinţă despre organizarea alegerilor au cerut constituirea unei comisii care să verifice modul în care au fost organizate alegerile la secţiile din municipiul Târgu-Jiu. „S-a constituit o comisie din şase membri, care vor verifica dacă alegerea preşedinţilor a fost sau nu făcută corect, pentru că nu mi se pare corect modul în care s-a procedat”, mai spune Gore Popescu.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: