Alegeri pentru a treia oară la PD-L Prigoria

Situaţie hilară la PDL Prigoria unde un vicepreşedinte a reuşit să organizeze alegeri pe la spatele preşedintelui să să-i ia locul.

Războiul între Valeriu Cotojman şi viceprimarul Angel Costoiu pornit de la un teren pe care Costoiu şi-l dorea cu orice preţ. În momentul în care avea loc cearta între cei doi, Valeriu Cotojman era preşedintele PD-L Prigoria, iar Angel Costoiu vicepreşedinte. Alegerile de la Prigoria au mai avut loc de două ori. Cotojman a aflat recent că nu mai este preşedintele organizaţiei de la Prigoria li mai mult, nu mai are ce căuta în partid. Sâmbătă consilierul a depus o contestaţie la partid, iar alegerile vor fi reorganizate astăzi. „Am contestat că alegerile pentru că le-a convocat Angel Costoiu, el fiind viceprimar şi vicepreşedinte al partidului, iar pe mine, preşedinte al organizaţiei şi alţi simpatizanţi ai partidului nu ne-a chemat. A adus nişte angajaţi de la primărie şi de la 416, care bineînţeles că l-au votat pe el şi acum e preşedinte. Eu am aflat târziu că a organizat alegerile, iar când m-am dus nu a vrut să mă primească în sală. De asemenea nu a fost vot secret“, a declarat Valeriu Cotojman.

Alegerile au loc astăzi la ora 17 şi se vor desfăşura în prezenţa democrat-liberalilor Gheorghe Mitescu şi Elena Cojocaru. De data aceasta Cotojman spune că va candida pentru funcţia de preşedinte. Contactat telefonic pentru a explica ce s-a întâmplat şi dacă va candida, Angel Costoiu a închis telefonul când a auzit despre ce subiect este vorba.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: